warmtedeken

Infrarood Verwarmings Deken

Bestel
  • Meer

De BeautySeller infrarood warmte deken is ideaal voor een diepgaande warmtebehandeling, met deze deken kunt u de meest uiteenlopende behandelingen geven.

Heilzame infrarood warmte dat diep het lichaam indringt en de spieren en organen opwarmt en stimuleert. Goed voor afslanken omdat het de vetverbranding stimuleert. Bevordert soepele spieren en gewrichten.

Toepassingen

Ontslakken, afslanken, stimuleren, voor opname werkzame stoffen, verbeteren van de behandelingen. Stimuleert de stofwisseling

De warmte deken is het centrum voor het geven van professionele lichaamspakkingen. Ook voor een nehandeling bij gevoelige, pijnlijke spieren.

Uw lichaam is wakker geschud en heeft nieuwe kracht gekregen, en het is gewoon fijn om zo’n behandeling te ondergaan. ...

Peeling en Bodywrap, een echte aanrader in het voor- en najaar. Werkt remineraliserend, verwijdert de afgestorven huidcellen en stimuleert de doorbloeding zodat u weer een zijdezachte huid krijgt. Na het aanbrengen van de peeling wordt u in folie gewikkeld en gaat u heerlijk relaxen in de warmtedeken.

Een warmtedeken ondersteunt het geheel met weldadige warmte en lichaamspakkingen werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Tenslotte wordt u in een warmtedeken gepakt: alsof u in een weldadige cocon zit!

Resultaat: een fijner figuur, een gladde huid een lichaam vol energie. En een warmtedeken met een Kenmerken:

220 volt.

1 jaar garantie.