Megalight-therapie

Bestel
  • Meer

Een licht therapie apparaat van topklasse!!!

 

3 kleuren licht voor het spectaculair verbeteren van de huid.

Acne verdwijnt als sneeuw voor de zon na een 20 x kuur.

Collageen wordt aangemaakt in een snel tempo zodat uw huid er weer fris en jong uitziet.

In de wintertijd hebben mensen extra licht nodig voor de nodige vitamine aanmaak zodat u zich een stuk beter voelt.

 

Deze 3 fantastische eigenschappen zijn samen gevat in dit fantastische apparaat.

 

Kenmerken:

3 kleuren led licht.

Verrijdbaar statief.

CE gekeurd.

2 jaar garantie.

Specification

 

Gewicht 18 KG.

MEAS. Of package: 63.5 cm*55 cm*110 cm.

MEAS. Of instrument: 78 cm*42 cm*135 cm.

Voltage: 220V.

Power: 100 W.

Licht: Red//Blue/Purple.

Golf Lengte: 600NM-900NM.

Out frequency: 1-10Hz.

 

Bij Rood/blauw lichttherapie (LED-lichttherapie) wordt gewerkt met licht dat een specifieke intensiteit (nanometer) en kleur heeft. De verschillende lichtgolven hebben elk een eigen uniek effect op de verschillende lagen van de huid. Het licht kan worden ingezet bij het behandelen van acne, rimpelvorming, oppervlakkige littekens, verminderde weerstand van de huid of bij irritatie en zonschade. Het licht heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid en spieren en op de cellen die collageen en elastine helpen aanmaken en behouden.

 

Acne behandeling

Voor de behandeling bij acne vulgaris kan gebruik worden gemaakt van het  monochromatisch blauw licht of rood licht. Er komt hier geen ultraviolet- of infrarood licht vrij, en is daarom niet schadelijk voor de huid. Door een combinatie van beide lichtsoorten kan er bij deze behandeling een beter resultaat bereikt worden. Puistjes, ontstekingen en roodheid, zullen verminderen.

 

Het blauwe licht (415 nanometer) activeert een lichtgevoelige stof van de bacterie Propionibacterium acnes, waardoor deze bacterie gedood wordt. Rood licht (633 nanometer) dringt dieper in de huid door en heeft een ontstekingsremmende werking

 

Hoe verloopt de behandeling

Een zo optimaal mogelijk resultaat wordt bereikt door minimaal eenmaal, bij voorkeur tweemaal per week, een lichtbehandeling te ondergaan. Afhankelijk van de ernst en omvang kan deze behandeling ondersteund worden met een behandeling van medicatie door een huisarts of dermatoloog.

 

Door de huidtherapeut wordt de huid voor de lichtbehandeling voorbereid met een reiniging, het verwijderen van onzuiverheden en eventueel een chemische peeling. Met een fruitzuur/ chemische peeling worden oude en beschadigde cellen van de bovenste huidlaag verwijderd en is de huid beter toegankelijk voor het licht van de behandeling.

 

Afhankelijk van het soort licht waarmee er behandeld zal worden, zal de huid gemiddeld een kwartier tot twintig minuten belicht worden. De ogen worden met een bril goed afgeschermd tegen het felle licht.

 

Bijwerkingen of nadelen

 

Over het algemeen wordt deze vorm van lichttherapie goed verdragen. Tijdens de behandeling zal er een warmte voelbaar zijn, maar door ventilatie met koele lucht wordt dit beperkt.

 

Wanneer de huid vooraf behandeld is met een fruitzuur/ chemische peeling, kan de behandeling enigszins prikkelend of brandend aanvoelen. De huid moet na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon. Bij onvoldoende bescherming kunnen ongewenste pigmentveranderingen of verbranding ontstaan. Na de behandeling kan soms de huid rood zijn. Dit verdwijnt doorgaans na enkele dagen.

 

Bij gebruik van bepaalde medicamenten of huidproducten kan de huid verbranden, zoals bij een zonverbranding. Vermeld daarom altijd welke producten en medicamenten u gebruikt en of deze een lichtovergevoeligheidsreactie (fotosensibiliteit) kunnen veroorzaken.