massage etiketfoto6

Hotstone massage

De werking is veelzijdig en een weldaad het verbetert uw spieren en bottenstelsel, het vermindert zenuwpijnen en je hormoonstelsel komt in balans. "een eeuwenoud ritueel met z’n oorsprong in de Aziatische landen als basis voor ontspanning en onthaasting in deze moderne tijd"

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. De Indianenvolken van Amerika en de volkeren uit Azië werken al meer dan duizend jaar met deze methoden   om ziekte te genezen of je lichaam weer in balans te brengen Er word op deze manier ook ingewerkt op alle gevoelens in uw lichaam zowel geestelijke als lichamelijk, zodat deze ook weer in balans komen. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. Een Hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen.

Hete stenen moet u eigenlijk lezen als warme stenen De hotstone massage is vooral geschikt voor of bij: Spanningen,Stress, Spier problemen en een slechte doorbloeding. Maar ook "natuurlijk" bovenal voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van de warmte van een Hotstone massage.

Hotstone Pan met 23 Basalt Stenen

Hotstone Set Royale

Hotstone Set Grande

Set van 54 Basalt Stenen in luxe kist

Set van 23 Basalt Stenen

Hotstone was rek

RVS Hotstone Thermometer

RVS Hotstone Lepel

Saschsquat´s Bindweefselmassage

Zeer gewilde basalt stenen uit het tempel gebergte van Tibet, deze stenen vinden zijn oorsprong uit de Chinese wateren bij Tibet, deze wateren zijn eeuwen lang doorwaad door monniken die deze stenen vroeger ook inzamelde voor massage technieken, deze stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op vorm en gladheid. Deze stenen zijn op een speciale manier met de hand vervaardigd en zijn zeer uniek in zijn soort

 

 

Eternal Trigger/Feets

Marmer Sackrum steen 16 cm

 

Marmer Massage Bar 15 cm

Marmer T-Bone 13 cm

Marmer oogsteen 3.5 cm

 

Marmer massagestick afgerond

Marmer rond .5 cm

 

Marmer rond 6.5 cm

Marmer rond 8 cm

 

Marmer halfrond 11.5 cm

 

Marmer Boomerang 5 cm

 

Marmer Boomerang 12.5 cm

Jade oogsteen met gat 3 cm

 

Jade oogsteen met gat 4 cm

Jade oogsteen met gat 5 cm

 

Jade oogsteen ovaal/bol 5 cm

 

Jade Gezicht Stick Ribbel 12.5 cm

 

Jade Tristar 13 cm

Jade stick rond afgerond 14.5 cm

 

Jade stick rond stomp 12.5 cm

Jade Ovaal rond 6.5 cm